Heidag

Een goede heidag is niet alleen brainstormen en niet alleen teambuilding; het gaat erom de beste mix te vinden. Tegenwoordig wordt er niet meer aan één stuk door gewerkt. De sessie wordt ondergebroken om buiten iets interactiefs samen te doen.

"Een inspirerende dag ... veel nieuwe inzichten en een prima resultaat! 

Vooral scenarioplanning was verrassend!"

Modulaire opbouw heidag

De heidag wordt opgebouwd rond een aantal visueel sterke methoden. Dat heeft een aantal voordelen: weinig theorie, een gezamenlijke taal en een visueel verslag met concrete ideeën op een poster. De Innovator gaat altijd voor resultaat! Een resultaat waar u wat mee kunt.

Hoe bouwen we de heidag op?

Voor elk probleem is een mix te maken van de workshops / brainstormsessies om naar de oplossing toe te werken ... Alles in één keer kan, maar in ons eerste gesprek een keuze maken uit één of twee onderdelen (waar uw grootste kansen liggen), en die aanpakken, is verstandiger.

Heidag leidt tot meer inzicht

Evert Moolhuijsen en zijn team helpen u graag met een goede heidag op weg naar een nieuwe strategie. Visueel sterke methoden helpen u zonder moeilijke theorie naar een goed begrip van uw markt, uw verkoopkanaal, uw verdienmodel en uw businessmodel.

Heidag met resultaat!

Doel is in te zoomen op het hoofdaandachtspunt voor de dag en daarmee aan de slag te gaan in de heidage. Na een heidag met de Innovator zit u weer stevig in de markt !

© 2018 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact