diensten

"De Innovator helpt u succesvoller te zijn in uw markt of helpt uw bedrijf met het vinden van een nieuwe markt".

strategie

Alles draait uiteindelijk om succes. Ook in uw markt telt immers het resultaat. Doorslaggevend daarbij is uw strategie. Als onafhankelijke maar betrokken partner helpt de Innovator bij het bepalen van de koers die u wilt varen.

businessmodel

Het is goed om na te denken over uw businessmodel. Een goed businessmodel toont waar blinde vlekken zijn. Het zorgt voor overzicht en nieuwe inzichten. U ziet nu welke stappen voordelig kunnen zijn. De Innovator brengt kansen in kaart.

verdienmodel

De manier waarop een organisatie geld verdient noemen we het verdienmodel. Vernieuwen van het verdienmodel is een bewezen middel om te komen tot nieuwe groei voor uw bedrijf.

scenarioplanning

Schetsen van mogelijke reële toekomstscenario’s. Voordeel: u weet waarmee u rekening mee moet houden als u nu beslissingen neemt. De vraag die hier telkens beantwoord wordt is: wat als?

omgevingsanalyse

Welk deel van de totale markt bereikt u en welk deel laat u liggen? De Innovator voert in uiteenlopende branches marktverkenningen uit die rekening houden met actuele ontwikkelingen.

marktverkenning

Bij elke organisatie komt periodiek de vraag of we onze aandacht en inspanningen wel op de juiste markten richten boven. Welk gedeelte van de totale markt weten we nu eigenlijk te bereiken.

verandermanagement

Verandermanagement is een vak. Een vak dat de Innovator verstaat. Onze gezonde en deskundige blik van buitenaf zorgt dat verandering in uw organisatie werkelijk kans van slagen heeft. Verandering moet je organiseren!

© 2018 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact