bedrijfsstrategie

brochure bedrijfsstrategie

Alles draait uiteindelijk om succes. Ook in uw markt telt immers het resultaat. Doorslaggevend daarbij is uw bedrijfsstrategie. Als onafhankelijke maar betrokken partner helpt de Innovator bij het bepalen van de koers die u wilt varen. 

procesbegeleider ontwikkeling bedrijfsstrategie

De Innovator begeleidt u of uw managementteam bij het bepalen van uw bedrijfsstrategie. Een maatwerk proces dat rekening houdt met (on)mogelijkheden van uw organisatie. Van intensieve heisessies tot langer lopende trajecten, van brainstormsessies tot discussies met het management. 

bedrijfsstrategie op basis van nieuwe ideeën

De Innovator ondersteunt uw bedrijfsstrategie met een gefundeerde omgevingsanalyse. Samen met de beslissers binnen de organisatie stelt de Innovator een strategisch plan op. Zeer concrete innovatieve ideeën spelen daarin de hoofdrol (zie ook Blue Ocean Strategy en ontwikkelen businessmodel).

Goede, nieuwe ideeën liggen maar zelden langs het gebaande pad. Wie de markt wil verrassen, zal daarom de traditionele vormen van strategieformulering af en toe moeten verlaten. 

nieuwe paden naar een nieuwe bedrijfsstrategie

We kennen de traditionele productinnovatie: pas je product of dienst aan en creëer nieuwe klantwaarde. De Innovator laat u daarnaast op nog drie manieren concreet buiten het gebaande pad kijken:

- vind en benader nieuwe doelgroepen of markten - marktverkenning

- pas de manier aan waarop je geld verdient - verdienmodel

- doe meer met wat je al hebt, kan en weet - businessmodel

Naar een werkende bedrijfsstrategie

bedrijfsstrategie

Geeft u de voorkeur aan iemand die over de schouder meekijkt? Zoekt u een sparringpartner bij het samenstellen van uw eigen plannen? Of besteedt u het onderzoek en schrijfwerk aan strategisch plan liever uit aan een extern deskundige? 

We staan u in beide gevallen graag terzijde. Wij zijn er altijd gericht op een werkend resultaat, en draagvlak in uw organisatie. De Innovator gaat voor een werkende bedrijfsstrategie.

© 2017 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact