Verdienmodel

Wat is uw verdienmodel? Heeft u bewust voor dat verdienmodel gekozen? En heeft u de relevantie en efficiëntie van uw verdienmodel in de loop der jaren al eens opnieuw beoordeeld? Het verdienmodel is één van de belangrijkste elementen van het businessmodel en een uitstekende tool om meer winst te maken. 

Er zijn ruwweg een dozijn verdienmodellen. Door de vele definitieverschillen van verdienmodellen is er geen "sluitende" lijst te geven, maar het idee zal duidelijk zijn ... er is veel keuze, en er zijn veel kansen! 

bel 0522-851800 of mail ons voor de mogelijkheden

Extra winst

Een passend verdienmodel is essentieel om meer omzet te maken en extra winst te boeken. Ook met uw product of dienst kunt u meer klanten aanspreken, een hoger verkooppercentage realiseren en een extra geldstroom op gang brengen. De Innovator is door de wol geverfd en analyseert samen met u welk verdienmodel past bij u, uw klanten, uw marktomstandigheden en uw bedrijf. Bekijk de voorbeelden van verdienmodellen of neem direct vrijblijvend contact op en hoor hoe u uw omzet verhoogt.

Veranderingen brengen kansen

De wereld is in ontwikkeling. Er komen nieuwe spelers op de markt, concurrentie komt en gaat, spelregels worden gewijzigd, het gedrag van uw klanten verandert, ga zo maar door. Speel daarop in met uw verdienmodel. De Innovator helpt u graag op weg naar meer omzet en een hogere winst.

Nieuw verdienmodel, nieuwe klanten

Elk verdienmodel spreekt een specifiek klantsegment aan. Een andere betaalwijze levert andere – interessantere - klanten op.  Wilt u verschillende groepen klanten, laat dan meerdere verdienmodellen parallel lopen. 

Innoveer uw verdienmodel

Verdienmodel Innoveren

Wil jij ook een ander verdienmodel?

Innoveer uw verdienmodel en benut uw kansen op meer omzet optimaal. De Innovator helpt u uw verdienmodel te vernieuwen en houdt daarbij rekening met uw businessmodel. Binnen een week kunt u een nieuw verdienmodel hebben, waarmee u makkelijker en sneller meer verdient. Download de brochure of neem direct vrijblijvend contact op.

Aan de slag

Ga samen met de Innovator direct aan de slag met een nieuw verdienmodel. Met het door de Innovator ontwikkelde traject heeft u binnen een week een nieuw verdienmodel. Daaruit komen nieuwe klanten en kansen voort. Dat betekent meer omzet en een hoger winstpercentage. Bovendien biedt dit traject inzicht in uw doelgroep en handvatten voor de rest van uw bedrijfsvoering. Neem contact op om meer over dit traject te horen of lees het na in het Whitepaper Verdienmodellen.

© 2017 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact