Innoveer uw verdienmodel

Binnen een week een nieuw verdienmodel. Dat kan door de Innovator in de arm te nemen. Heeft uw bedrijf concurrentie van vergelijkbare aanbieders? Veranderen de marktomstandigheden? Biedt u nieuwe producten of diensten aan? Heeft u te maken met een uitstervend marktsegment? Maakt u onvoldoende winst? Bij deze en andere kwesties biedt een nieuw verdienmodel de oplossing. Lees hier alvast welke stappen u kunt zetten of download de brochure.

Innoveren van het verdienmodel kan door de volgende stappen te zetten:

  • Volg het klantproces
  • Verzilver onbenutte klantwaarde
  • Verlaag financiële drempels
  • Verkoop meer
  • Kijk naar andere branches
  • Waardeer vaste klanten

Klantproces

Breng uw klantproces in beeld en zie waar en wanneer uw bedrijf waarde levert aan de klanten. Kijk ook eens naar Customer Journey Mapping van De Innovator.

Klantwaarde

Verzilver onbenutte klantwaarde. Zodra u inzichtelijk heeft wanneer waarde wordt geleverd, kunt u manieren bedenken om die waarde te verzilveren. Misschien heeft u al ideeën? De Innovator zet uw brainstorm kracht bij. Succes gegarandeerd. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Financiële drempels

Verlaag financiële drempels en maak het klanten zo makkelijk mogelijk om geld aan uw producten of diensten te besteden. Welke betalingen kunnen op termijn of op basis van aflossing worden gedaan? Of is wellicht een servicecontract mogelijk? De innovator geeft inspiratiesessies, waarin uw creativiteit wordt aangesproken.

Verkoop meer

Smeed het ijzer als het heet is. De beste tijd om iets te verkopen, is wanneer de portemonnee van uw klant openstaat. Benut u die momenten al? De Innovator kijkt met u mee hoe u meer kunt verkopen. Een voorbeeld is het verhuren van een auto bij een vliegvakantie. Ook voor uw product zijn zulke koppelingen te bedenken. Neem contact op om te horen hoe dat gaat of download de brochure.

Andere branches

Kijk de kunst af bij andere branches. Verdienmodellen die zij hanteren, kunnen ook voor uw branche winst opleveren. De Innovator heeft uitgebreide ervaring in allerlei branches en bedenkt graag nieuwe mogelijkheden voor uw diensten en producten. Nieuwsgierig? Kijk eens naar de voorbeelden van verdienmodellen of neem direct vrijblijvend contact op.

Vaste klanten

Beloon uw vaste klanten en snelle beslissers met kortingen en gratis producten. De Innovator heeft nu ook een interessant aanbod voor het innoveren van uw verdienmodel. Neem daarvoor direct vrijblijvend contact op.

Customer Journey Mapping

Volg uw klant, oftewel doorloop de klantreis. Dat kan met Customer Journey Mapping. Ook tijdens het traject om uw verdienmodel te innoveren, komt Customer Journey Mapping aan bod. 

Aan de slag

Verdienmodel-innovatie

Ga samen met De Innovator direct aan de slag met een nieuw verdienmodel. Met het door de Innovator ontwikkelde traject heeft u binnen een week een nieuw verdienmodel. Daaruit komen meteen nieuwe klanten en kansen voort. Dat betekent meer omzet en een hoger winstpercentage. Bovendien biedt dit traject inzicht in uw doelgroep en handvatten voor de rest van uw bedrijfsvoering. Neem contact op om meer over dit traject te horen of lees het na in de brochure.

© 2017 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact