Innovatie

De essentie van innovatie is waardecreatie; meer toegevoegde waarde voor uw klant en uw bedrijf. Innovatie is daarmee het uitgangspunt voor de toekomst van uw bedrijf. ProductInnovatie, procesinnovatie en marktinnovatie zijn de basis voor uw groei en zijn de basis voor uw businessmodel.

Doel van Innovatie

Het doel van innovatie is een grotere waardecreatie; meer toegevoegde waarde voor uw klant en meer toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Meer toegevoegde waarde voor de klant zorgt voor meer omzet; meer toegevoegde waarde voor uw bedrijf zorgt voor een bestendige, duurzame groei.

Waarom Innovatie?

Wereldwijd zijn er steeds meer landen en mensen betrokken bij kennisontwikkeling. Hierdoor neemt de concurrentie en innovatiedruk steeds verder toe. Producten hebben een steeds kortere levenscyclus, en innovatie wordt meer en meer een basisvoorwaarde voor de continuïteit van uw onderneming.

Succesvolle Innovatie

Innovatie is altijd een spannend traject. Samen met motivatie en plezier zorgt dit voor mooie resultaten! Voor u is het een vernieuwing waarbij u het liefst zoveel mogelijk succes wilt. De kans op succes is 30% voor een beginner en 60% voor een ervaren innovatie-expert.

Wat wilt u innoveren?

Er zijn vele vormen van innovatie:

Innovatietraject

De Innovator is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van innovatieprojecten. Dit kan zowel hands-on als op afstand. Neem contact op met de Innovator en ontdek wat we voor innovatie in uw bedrijf kunnen betekenen.


© 2017 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact