Training Creatief Denken & Innovatie

Creativiteit pb

In de wereld van vandaag zijn innovatie, creatief denken en creatief probleem oplossen steeds belangrijker. Voor veel mensen is dit creatieve proces een mysterie; of het nu gaat om het genereren van originele ideeën of het oplossen van problemen waarvoor geen oplossing lijkt te zijn … het innovatieve idee ontbreekt. Hiervoor is de training Creatief Denken & Innovatie bedoeld.

we verschuiven van een industriële economie naar een creatieve economie !!!

Innovatie door creatief denken

Creativiteit is een oneindige bron waar we uit kunnen putten op elk moment. Het is meer en meer de bron waar innovatie uit voorkomt. Toch wordt er weinig aandacht aan geschonken. In Creatief Denken & Innovatie leer je creatief denken en leer je innoveren; we gaan in op hoe je jouw eigen creativiteit stimuleert (het is nadrukkelijk géén cursus brainstormen). Hoe word je creatiever en kom je op nieuwe ideeën en innovatie. Het gaat er dus om dat jij creatiever wordt; je leert anders kijken, je leert ideeën te verbinden en te combineren.

je leert "kijken", observeren en hoe je een probleem vanuit een zelf gekozen frame oplost.

Tools voor Creatief Denken & Innovatie

In Creatief Denken & Innovatie krijg je de tools in handen die je meteen kunt gebruiken om je eigen creativiteit radicaal te vergroten, maar ook die van je collega's, team en organisatie. Het gaat dus nadrukkelijk niet om een cursus brainstormen, maar echt creatief denken en leren innoveren. 

Creatief denken & Innovatie is voor iedereen die meer wil weten over creatief denken. Twijfel je of dit wel wat voor jou is? Bel dan even met Evert (06-23404557) dan komen jullie er wel uit.

Wat gaan we doen?

We beginnen met steeds een kort college en oefenen met reële voorbeelden. We gaan deze dag in op:

  • Observeren - kijken met nieuwe ogen
  • Framing - kijken vanuit verschillende invalshoeken
  • Verbinden & Combineren - de eerste innovaties
  • Creativiteitstechnieken
  • Storytelling - hoe verkoop je jouw idee
  • Hoe krijg je de mindset van een innovator

Individuele Training Creatief Denken & Innovatie

Het kost je één dag; een intensieve dag … De lokatie spreken we onderling af.  Een collega meenemen naar de training, dat kan altijd … de kosten voor de zaal en catering gaan wat omhoog. Kom je met 4 of meer mensen, dan kom je aardig in de buurt van onze in-company training. Meer informatie vind je in onze brochure.

In-Company Training Creatief Denken & Innovatie

De In-Company Training Creatief Denken & Innovatie kost je één dag; een intensieve dag … maar we kunnen altijd schuiven. De training houden we bij jullie intern of op een door jullie gekozen locatie. Zolang het aantal deelnemers niet groter is dan 8 personen blijft de prijs gelijk. Meer informatie vind je in onze brochure.

Inschrijven voor Creatief denken & Innovatie

Unknown

Schrijf je NU in door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer. Ik bel je daarna om te onderzoeken of deze training past bij wat jij wilt leren. Wil je eerst meer informatie, dan mag je mij natuurlijk altijd bellen.

Na afloop

Je weet nu wat creatief denken is en je kunt er meteen mee aan de slag. Je hebt de mindset van een innovator en bent nu in staat zelf ideeën en innovaties te ontwikkelen. Je krijgt huiswerk om je verder te bekwamen. Je kunt tot drie maanden na de training gratis bellen voor advies als je ergens klem komt te zitten. 

© 2018 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact