verandermanager

De ideeën zijn er en moeten nu tot leven worden gebracht. Hier past een interim verandermanager bij. De Innovator is een ervaren interim verandermanager met een gefundeerde aanpak met interventietechnieken die bij uw organisatie passen.

de Innovator als verandermanager

De innovator als verandermanager is bij uitstek als interim inzetbaar voor uw veranderproces. Als u wilt nemen we de taak als verandermanager graag op ons. De Innovator is een verandermanager die de als interim veranderingen in uw organisatie doorvoert, maar dan op een slimme, goed georganiseerde manier.

ervaren verandermanager

De Innovator beschikt over enkele ervaren verandermanagers, die elk een individueel trackrecord meebrengen. Niet elke verandermanager is geschikt in elke brache; dit is een kwestie van maatwerk - of doorverwijzen naar één van onze collega's als wij geen geschikte capaciteit vrij hebben.

kennismaken met de verandermanager

Als verandermanager starten we met een vrijblijvend kennismakings- en oriëntatie-gesprek. Het is voor ons van groot belang uw situatie zo goed mogelijk te kennen om een topresultaat te halen. We kijken gezamenlijk wat de opdracht formulering moet worden en wanneer het resultaat voor de verandermanager moet zijn behaald.
Mail of bel 0522-851800 voor een afspraak.

© 2017 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact