Workshop Business Model Canvas

Business Model Canvas

U heeft het gevoel dat u met uw huidige businessmodel niet het onderste uit de kan haalt; dat er meer in zit, ook al gaat alles goed en worden de doelstellingen gehaald. U realiseert zich dat uw businessmodel veroudert, omdat er veel in de wereld om hun heen verandert.

werken met het Business Model Canvas

Hoe komen we aan een nieuw businessmodel? De Innovator doet dit al een aantal jaren met een workshop Business Model Canvas, waarin de sleutelfiguren in het bedrijf de mogelijkheden van diverse businessmodellen leren kennen, en tot een nieuw businessmodel komen.

het Business Model Canvas

Op het Business Model Canvas brengen we uw huidige businessmodel in kaart. Met de bekende Post-It stickers vullen we het Business Model Canvas. Dit wordt het uitgangspunt van de workshop. Alle activiteiten worden in kaart gebracht tot het plaatje klopt ... uw huidige businessmodel.

meer omzet met het Business Model Canvas

Workshop Business Model Canvas

Download-Brochure

Met het ingevulde Business Model Canvas nemen we op een speelse manier alle activiteiten van uw bedrijf onder de loep. Ideeën genereren, tot alle puzzelstukjes passen. Het resultaat: een nieuw businessmodel! Hiermee ontsluit u nieuwe marktsegmenten voor uw product; met meer omzet.

aan de gang met het Business Model Canvas

Wij houden de workshop business model canvas met medewerkers uit uw bedrijf (eventueel nodigt u daarbij nog enkele vertrouwenspersonen bij uit). Aan het einde van de sessie heeft u een nieuwe businessmodel waarmee u direct aan de gang kunt. De methode is erg visueel en we laten het u graag zien.

een nieuw businessmodel met een inspirerende workshop met het Business Model Canvas

In één middag onze nieuwe koers bepaald. Een héél mooi resultaat !!!

© 2017 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact