workshop verdienmodel

Een verdienmodel is het antwoord op de vraag: hoe verdient u uiteindelijk uw geld? Als u meer wilt verdienen zal er iets moeten veranderen. Vernieuwen van uw verdienmodel is één van de manieren om dat te bereiken. 

naar een nieuw verdienmodel

De Innovator hanteert met een aanpak waarbij creativiteit en ondernemerschap samengaan. Wij starten met een inspiratiesessie met succesvolle verdienmodellen uit de praktijk. Daarna brengen we met u in kaart waar uw kansen liggen. Na een interactieve sessie komen we dan tot een nieuw verdienmodel.

meer omzet met een nieuw verdienmodel

De Innovator helpt u met vernieuwen van uw verdienmodel, en houdt daarbij rekening met uw huidige businessmodel. De centrale vraag daarbij is steeds: hoe verdient u uiteindelijk uw geld? en hoe kunnen we dat laten groeien? 

Tips om uw verdienmodel te innoveren

Een aantal tips om uw verdienmodel te innoveren. De lijst is alleen maar een indicatie ... er zijn nog veel meer mogelijkheden! Eén van de manier om uw verdienmodel te innoveren is met de Customer Journey Mapping.

aanpak workshop verdienmodel

Download-Brochure

Download-Brochure

Wij houden de workshop voor een nieuw verdienmodel met medewerkers uit uw bedrijf (eventueel nodigt u daarbij nog enkele vertrouwenspersonen bij uit). Aan het einde van de sessie heeft u een nieuw verdienmodel waarmee u direct aan de gang kunt.

De Innovator helpt organisaties met het vernieuwen van hun verdienmodel. 

© 2017 The Innovator, All Rights Reserved   |   0522-851800   |   e-mail   |   colofon   |   boeken   |   contact