Een nieuwe website? Gebruik deze checklist

Een nieuwe website is vaak het begin van een nieuwe era. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en mensen kunnen jouw online winkel of website makkelijker vinden. Iedere onderneming komt ooit op een punt waarop het hoog tijd is om die oude website te dumpen en ruimte te maken voor een nieuwe website.

Een nieuwe website laten maken door een professioneel bureau is vaak de beste optie. Deze webdesign bureaus hebben ervaring met webdesign en ze weten perfect hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw website helemaal doet wat jij wil.

Bekijk deze checklist om te bepalen wat je nodig hebt in je nieuwe website.

Wat wil je bereiken met je nieuwe website?

Voordat je een webdesign bureau de opdracht geeft om je website te maken, kun je best eerst even bepalen wat je juist wil bereiken:

  • Meer mensen laten kennismaken met je merk
  • Bezoekers inlichten over je producten
  • Email adressen verzamelen
  • Zorgen dat mensen een offerte aanvragen
  • Al deze dingen!

Heb je een webwinkel nodig?

Wil je dat je nieuwe website alleen een website is met informatie over je bedrijf en producten? Of heb je een webshop module nodig? Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun producten ook online aan te bieden. Tijdens de crisis waar we momenteel in terecht zijn gekomen, hebben we van dichtbij kunnen zien dat ondernemers mét webshop meer kans hadden om hun bedrijf te redden!

Ook meteen een nieuwe huisstijl introduceren?

De introductie van een nieuwe website is het ideale moment om ook je huisstijl een boost te geven. Zijn je logo en kleurenpalet verouderd? Is het hoog tijd om de hele persoonlijkheid van je onderneming in een nieuw jasje te steken? Een nieuwe website is het ideale moment om ook je huisstijl te vernieuwen.

Category:

Share: