Subtiele manier van reclame

Waar zie je tegenwoordig geen reclame meer? Langs de weg staan er grote billboards. Op rotondes in het lokale dorp. Op internet zie je de één na de andere reclame advertentie. Bij bedrijven en winkels wordt er volop reclame gemaakt van eventuele sponsors of andere, bevriende, bedrijven. Of je nu een startende freelancer, winkeleigenaar of aandeelhouder van een groot fashion merk keten, om een bedrijf in stand te houden zonder reclame te maken is verdraaid lastig maar hoe kies je de manier van reclame die bij jou past?

Reclame hoeft niet op te vallen

De reclame die het meest in het oog springt, is reclame wat opvalt, die je niet vaak ziet. Denk bijvoorbeeld aan een kledingstuk met een opvallend logo van een bedrijf. Of een eigenzinnig reclamebord bij een bushalte. Toch kan een opvallende manier van reclame maken ook op een subtiele manier. Zoals gedrukte reclame op kartonnen koffiebekers . In je onderbewustzijn sla je deze vorm van reclame vaker op dan die grote billboards langs de weg. Juist doordat het object, de koffiebeker, kleiner is (en dus de reclame kleiner is) wordt jij nieuwsgierig naar wat er nu precies op de koffiebeker staat.

Reclame op een koffiebeker

Er zijn voordelen aan reclame op een koffiebeker waar je niet snel aan denkt. En nee, je hoeft geen eigen koffie zaak te hebben om van deze voordelen te profiteren. Presentatie van je bedrijf is zeer belangrijk. Het moet er verzorgd uit zien maar moet ook wel weer opvallen. Doordat je vrij bent in het kiezen van het ontwerp heb je dit zelf in de hand, waardoor jij ook echt de baas bent van je eigen soort reclame. Deze koffiebekers kun je gebruiken in je eigen kantine, thuis of contact opnemen met de lokale koffiezaak, meestal willen ondernemers elkaar graag een handje helpen.

Recyclebare reclame

Koffiebekers zie je overal terug. Of het nu het openbaar vervoer is, in de prullenbakken langs de snelweg of in de stad, je kunt het zo gek niet bedenken. Dit is de extra reclame wat je er gratis bij krijgt. Waar de meeste mensen alleen geen rekening mee houden is dat de koffiebekers recyclebaar zijn. Of het nu plastic of karton is, beide soorten kunnen worden

weggegooid bij het oud papier of in de plastic zak. Dus je zet niet alleen goede stappen voor je bedrijf, maar ook nog voor het milieu.

Category:

Share: