Voordelen van polo’s tegenover standaard t shirts

Voordelen van polo’s tegenover standaard t shirts
Je ziet het steeds meer. Bedrijven waarbij het personeel gelijk uitstraalt dat er een onderlinge sfeer van eenheid heerst. Daarbij onderscheid je een paar verschillende soorten kleding. Je hebt de standaard shirts maar er zijn ook polo’s. Polo’s hebben meerdere voordelen ten opzichte van standaard shirts. Heb jij interesse in mooie bedrijfspolo’s, kijk dan hier voor bedrukte polo´s.

Een meer geklede look

Standaard shirts zijn de meest goedkope manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten maar het is niet gezegd dat je bedrijf een mooie representatieve uitstraling krijgt. Een standaard shirt heeft namelijk vaak als nadeel dat het kan gaan lubberen en dat het lelijk wordt bij het boord. Daarnaast zal de print op een standaard shirt op den duur lelijker worden omdat het materiaal van het shirt uit zijn vorm raakt. Een polo geeft jouw personeel meer een geklede look. Het materiaal blijft langer mooi doordat polo’s in meerdere uitvoeringen qua stof kunnen worden gemaakt. Daarnaast heeft het nog meer voordelen.

Een look voor heren en dames
Polo’s zijn er in meerdere vormen. Je hebt de standaard polo die vooral wordt gedragen door de heren. De polo’s hebben een standaard recht model zonder dat er sprake is van een taillering. De shirts zitten comfortabel en ogen netjes. Polo’s zijn er ook voor dames. Deze zullen vaak getailleerd zijn waardoor ze wat meer slimfit vallen. Hierdoor ontstaat een gekleed uiterlijk waardoor jouw personeel mooi voor de dag komt.

Handig voor zomer en winter

Standaard bedrijfsshirts zijn doorgaans alleen met korte mouwen verkrijgbaar. Dat zorgt ervoor dat je in de wintermaanden voor een andere oplossing moet gaan zorgen. Polo’s zijn er met lange en korte mouwen. Daardoor loopt jouw personeel er het hele jaar door, ongeacht het weer, netjes bij. Een polo is dan ook in alle opzichten een stuk handiger dan een standaard shirt.

Category:

Share: